Julafton

Julafton - förväntningarnas dag. Jag måste få erkänna att jag tycker det är oerhört skönt att julen är över. Det är skönt att alla förväntningar, all julstress både i hemmet och på arbetet är över. Det är så mycket som skall hinnas med innan jul och så mycket som skall avslutas på jobbet innan en längre julledighet. Dagarna efter själva julaftonen är de bästa dagarna på hela året. Tid för avkoppling, tid att umgås med familj och vänner. Vi har verkligen kopplat av, tagit det lugnt, umgåtts och hunnit med en och annan familjemiddag. Det har för en gångs skull varit en vit jul och barnen har njutit av pulkaåkning, snöbollskrig och snöänglar.

På själva julafton var vi bjudna till svågern tillsammans med nästan hela familjen Jakobsson. En jätte mysig, lugn (trots 4 förväntasfulla små änglar) och skön julafton. God mat och dryck! Tack för allt ♥.

 
Julaftonsmorgon. Hampus sista paket i adventskalendern bestod av en skattkarta. Efter letande och sökande hittade han skatten under tvättstället i badrummet i källaren. Lycka!


Så äntligen kom jultomten! Hampus hade väntat i månader...
En något reserverad Vitor ♥.
En förvånad Mollie med kusin Rasmus.


Massor av paket för tomten att dela ut.


Även mamma hade varit snäll och fick både paket och kram av tomten...


Även Viktor vågade sig fram till tomten.


Paketöppning.


Efter tomten och paketöppning var det dags för mat.
Svägerskan och barnens söta kusin Josefine.


Små kusinerna som inte ville vara med kort... I love you ♥.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback