Sportlov i Långberget

.
.
.
.
.
.
.
.
Tack mormor och morfar för en kanonvecka. Puss och kram från Hampus

Vad skall det bli av mina barn?

Teckning efter teckning...
.
Kväll efter kväll...

Beslutsångest!

Lurade med mig sambon på husvisning till Fjällvinden, ett bostadsområde i Furulund som jag gärna skulle vilja flytta till. Men väl på plats blev jag osäker. Är planlösningen verkligen det jag är ute efter? Är huset tillräckligt stort eller kommer vi att växa ur huset när grabbarna blir större? Kommer sambon att trivas utan sitt älskade garage? Finns det tillräckligt med förrådsutrymme? Etc etc. Jag har ett par dagar på mig att fundera och skall försöka väga fördelar mot nackdelar.
.

Orolig...

Funderar på om jag blivit besatt av mitt arbete? Just nu känns det som om all min vakna tid kretsar kring jobb.
Idag har jag en sådan där underbar och efterlängtad lördag. Utan barn, gubbe eller några direkta "måsten". En lördag hemma helt för mig själv (det är man inte bortskämd med som småbarnsförälder). Trots detta åker dator, papper och arbetsuppgifter fram så fort resten av familjen lämnat huset. Jag skall bara... och vips har ett par timmar av sin efterlängtade lördag flugit iväg. Dags att tänka om och försöka njuta av sin fria tid!
.
Nu är det hög tid att stänga ner datorn, öka upp volymen på stereon, ta ett glas vin eller två och komma i stämning inför kvällens hejdundrandes 40-års fest hos en god vän i Floda. En fest som jag verkligen fram emot!
.