Sommarvärme

Så kom då den efterlängtade sommarvärmen. Jag hade lovat Hampus att ta fram hans vattenbana så fort det blev lite värme i luften. Och efter ett tips från Sandra så fick balkongen bli den nya platsen för banan. Hampus njöt och lekte i flera timmar.


Snart helg igen!

Oj, oj, oj vad dagarna rusar iväg. Snart helg igen. Förra helgen spenderade vi i Grebbestad med att försöka få lite ordning i och runt nya husvagnen. Efter två dagar med två trötta, rastlösa barn, en något irriterad sambo och en hjälpsam svärfar så stod äntligen tältet på plats.
Längtar till vardagen...

Efter en intensiv helg så måste jag medge att jag längtar till morgondagen och vardagen igen. Äntligen (efter veckor och månader av letande) har vi köpt ny husvagn och den står på plats på campingen. Hampus och Viktor kommer att få det perfekt i våningssängen och nu ser jag fram emot en lång sommar i Grebbestad - sista sommaren som föräldrarledig...
 
Eftersom sambon var på lastbilsträff lördag-söndag i Dalsjöfors fick jag sällskap av barnens kusin, Josefine. Josse-> Hoppas inte du var allt för trött när du kom hem och inte blev skrämd av småbarnslivet. Och jag hoppas att du snart vill komma till oss igen ♥ ! 


Den perfekta barnvakten!


Nya husvagnen. Är supernöjd!

Tömde kameran och hittade även ett antal kort på vår "sjätte" familjemedlem:


På väg hem

Hand i hand på vägen hem från förskolan...
 

G L A D P Å S K!

Hampus var spänd av förväntan i morse när vi åkte till förskolan. Han tillsammans med sina dagiskompisar skulle till skogen och träffa häxan Esmeralda.


Hittade ingen passande hatt, så det fick "låna" sambons Lasse Stefanz hatt.

En eftermiddag med pappa

Hampus fick möjligheten att följa med pappa i lastbilen en eftermiddag. Lycka.
14 månader - 7 april

Full fart!
Skafferiet (igen)

Viktor fortsätter att inspektera skafferiet. Trots att jag ställt all mat så långt in i skåpet som möjligt lyckas han ändå. Först ett helt paket med Quinoa över hela golvet och därefter ett paket med spagetti. Nu har jag paketerat in gryn, ris, flingor mm i välförslutna plastpåsar.


 


Lördag

Lördagens började som vanligt med Hoppis och Skuttis för Hampus och mig. Jag kan villigt erkänna att för 4 år sedan trodde jag ALDRIG att jag varje lördag kl 10:30 skulle stå ombytt och klar tillsammans med 40-50 andra föräldrar och barn på Friskis och Svettis och utföra övningar som den galoperande hästen, flygande draken, ålande ormen, ylande indianen mm. Hampus tycker det är jätte roligt och tro det eller ej, även jag hade lite träningsvärk i armarna efter ett antal armhävningar.

På eftermiddagen fick vi besök av våra goda vänner Rikard och Bettan. Medans grabbarna satte ihop studsmattan förberedde Bettan och jag maten, grillad fläskfilé och lax med pastasallad. 
Hampus var överlycklig när studsmattan äntligen stod på plats.

               
Även Rikard testade studsmattan.           Sigge blev borstad och kammad.


Viktor testade nya "leksaken".


Kvällen avslutades med god mat och dryck :-).
  

Aluddens lekplats

I fredags eftermiddag packade vi matsäcken och begav oss till Lerum och Aluddens lekplats. Barnen lekte och lekte medans vi mammor fick en mysig fikastund. Viktor somnade i bilen på vägen hem och sov i över 2,5 timme (undra om han var trött?)

 

              


Nyklippt

I torsdags var det premiärbesök för Viktor hos frisören. Frisyren putsades till och konstigt nog kändes han genast lite äldre...


Grupptryck

Jag föll för grupptrycket här hemma och Hampus var överlycklig när han fick sin efterlängtade Spiderman tröja. Jag var däremot mindre nöjd och är egentligen en riktig motståndare till allt vad Spiderman, Superman, Batman heter. Men, men vad gör man inte för att sin lille 3-åring skall matcha sina kompisar på förskolan? Grupptryck = Inte bra! 


23 steg...


Koncentrerad...


Nöjd!