GOTT NYTT ÅR!

Vi har haft stora problem med att få bytt våra sommardäck till vinterdäck. Tre låsmuttrar som totalvägrat. Efter besök på fyra olika däckverkstäder, sambons försökt med svets och ett antal samtal med olika bilverkstäder så hittade jag äntligen en person som kunde hjälpa mig. Robert på Mechanum i Partille förgyllde min dag. Ringde vid 10-tiden, lämnade in bilen vid 11-tiden och 45 minuter senare var alla bultar borta. Detta är dagen innan nyårsafton och tro det eller ej - det kostade inte en enda krona. En bättre service från en bilverkstad har jag aldrig varit med om. Till Mechanum lär jag återvända!Vill passa på att önska alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Imorgon åker vi tillsammans med familjen Klint till Selma Spa i Sunne och firarar nyår - barnfria! Skall bli underbart!


GOTT NYTT ÅR!

Familjemiddag

  

  

                           

  

Tack för en trevlig eftermiddag och tack för alla fina paket ♥.
Helena, hoppas att du mår bättre och att jag hinner se dig innan du åker hem igen! 


Gunnebo Slott
Tack!


Tack mina underbara ungar för julklapparna.
Ni vet precis vad mamma vill ha ♥!

GOD JUL!

Hela huset är städat, all julmaten är klar, granen är klädd, julklapparna inslagna, alla miljoner tomtar är på plats, Lasse Stefanz julsånger spelas på stereon och glöggen står på plattan. NU SKALL JAG FIRA JUL!


JAG ÖNSKAR ER ALLA EN RIKTIGT GOD JUL. 

Vill skicka en extra stor julkram till lillebror och hans Helena som "tyvärr" firar jul i Dubai. Hoppas att ni har det underbart! Miss you!


Lilla julafton

Idag firade vi "Lilla Julafton" med sambons familj. Alla syskon med respektive och alla kusiner var samlade.  
Tack för den goda maten och alla fina julklappar .


30-års partaj

Tusen tack Marie för en helkväll! Jag hade skitkul. Dock är jag lite sliten och det känns i halsen efter Karaoken.
 
GRATTIS PÅ 30-ÅRS DAGEN!!!

Lussefirande

Hampus förskola hade luciafirande i fredags och det var en njutning att se dessa små underbara charmtroll sjunga "Tomtegubbar", "Lusselille" osv. 
My love!
 


Jippi!

Idag somnade Hampus utan problem och har inte nämt ordet "napp" på hela dagen/kvällen. Somnade utan problem mitt under godnatt sagan. Efter en helkväll igår på stan med jobbarkompisar, kom jag "glad i hatten" hem, till en något sur/grinig/uppgiven/sliten sambo. Eftersom Hampus vägrade sova hade han väckt sin lillebror. Viktor hade somnat om igen strax före 22:00 och Hampus strax därefter. Kan meddela att sambon var likblek, trött  och smått irriterad. Skönt att han somnade ikväll i alla fall. Hoppas nu bara det håller i sig...

Julpyssel

Idag har vi julpysslat. Hampus och jag var bjudna på lunch med julpyssel till en arbetskollega i Vallda.


Tack Jenny för en heldag! Supermysigt ♥


Saknar...

Hampus saknar sin napp så oerhört mycket. Tycker nästan lite synd om honom. Han frågar flera gånger efter sina nappar och har svårt att komma till ro på kvällarna. Igår kväll somnade han 22:10, sov i och för sig hela natten (ovanligt), men nu sitter han på sitt rum och leker med sina bilar och klockan är snart 20:00. Han är så trött. Vanligtvis lägger han sig vid 18:30-tiden och brukar somna inom 5-10 minuter.


Saknar.

Lisebergskaninen

Idag gjorde han det! Hampus lämnade alla sina nappar till Lisebergskaninen. Stolt! Undrar dock hur natten kommer att bli..?


Feber

Tredje dagen med feber...


Ger upp!

Jag ger upp! Det blir inga julkort i år. Har försökt att fånga båda små tomtenissarnas uppmärksamhet ett antal gånger. Nu ger jag upp. Det blir inga julkort i år utan vi skickar en hälsning till alla nära och kära via bloggen istället.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!!

Orkeslös...

Jag är trött, trött och åter trött. Sömn är en bristvara för tillfälle och jag känner mig helt orkeslös. Att inte få sova på nätterna gör mig snart tokig. Dagarna bara rusar iväg och det är endast 22 dagar kvar till julafton. Hampus är spänd av förväntan och ser fram emot när jultomten skall komma. Idag lyckades vi i alla fall få till lite lussebullar. Med en 3-åring och en 10-månaders i köket gäller det att ha TÅLAMOD. Sambon har påbörjat ytterligare ett nytt husprojekt. Det sågas, spikas och snickras för fullt. Nya "entrén" i källaren skall äntligen få sig ett lyft i form av hyllor, skoställ och garderober. Skönt att detta projekt har påbörjats.