Lejon

Igår var vi och alla Gothia Cups ungdomar på Liseberg. Hampus fick göra en ansiktismålning och när han kom hem såg han ut såhär. (Givetvis ville han vara ett lejon igen.)


Gåstolen

Jag vet inte vem som tycker det är roligast med gåstolen, Hampus eller Viktor?


Sliten

Känner fortfarande av sviterna efter helgens bravader. Eftersom jag och barnen var ensamna hemma i helgen fick jag sällskap av mina goda vänner och partypinglorna Susanne och Angelica. Efter en hel del mat, vin, prat och skratt  på ballkongen rundande vi av kvällen/natten med whiskey och buzz. Själv slocknade jag vid halv två-tiden, medans någon var vaken betydligt längre... Jag kan villigt erkänna att jag var inte sådär jätte pigg när Viktor vaknade vid sex-tiden och Hampus strax därefter. Det blev till att krypa ner alla tillsammans i Hampus säng och kolla på film tills resten av gänget vaknade.

Trots trötthet och en svag huvudvärk hade vi haft en väldans rolig kväll/natt!

Tank you darlings för att ni finns


5 månader

Vikt: 7610 gram
Längd: 69 cm
Huvud: 42,7
Så nöjd.


Klättrar

Vi hade tänkt att investera i en klätterställning till Hampus eftersom han just nu är inne i en period då det skall klättras på allt. Men han löste "problemet" på egen hand. Men lite hjälp av sin kompis Emelie hittade han sin alldeles egna klätterställning på tomten. Det första han frågar på morgonen är om han får lov att gå ut och klättra i trädet. Är väl måttligt förtjust...

Hoppgungan

Viktor testar hoppgungan.
Fria ord


Ur dagens GP.

RÖR INTE "MITT" BARNBIDRAG!

Barnbidraget är till för barnen och har ingenting att göra med vilken inkomst föräldrarna har! Ett rättvist bidrag som är till för alla eller ingen. Borde möjligtvis döpas om från barnbidrag till barnpeng.


Frukost

Njuter av att kunna sitta ute och äta frukost på ballkongen.Tidig morgon...

Godmorgon!


Vilken underbar morgon:-)!

Solen skiner från en klarblå himmel, det är vindstilla och termometern visare redan 18 grader. Viktor vaknade strax innan klockan sex och Hampus vaknade en timme senare (puh).  Snacka om att ta tillvara på dagen. Nu blir det strax frukost på ballkongen och sedan en tur till Kåsjön. Sambon är bortrest denna helgen (gissa på vad?) så barnen och jag får roa oss på egen hand.


Tack vännen!

Tusen, tusen tack för presenten och de värmande orden! Du vet att jag tycker precis likadant om dig ♥.


Love

Guitar Hero


Faster

Besök hos faster Camilla, Robert och kusin Linus.


Gunnebo Slott


Besök

Vi har haft kärt besök av barnens kusiner, Josefin och Rasmus.
Tack underbara kusiner för allt ♥. Viktor och Hampus fick helt klart nya favoriter!

Vaktar grillen


Kärlek