Vart tog hösten vägen?

Oj, oj vad jag varit dålig på att uppdatera... Dagarna, kvällarna och helgerna har rusat iväg med en väldig fart. Fyra butiksöppningar på 2 månader plus en "sjukskriven" kollega och decembermånad med allt vad det innebär både privat och i arbetslivet, höll på att knäcka mig totalt. Men efter lite jul och nyårsledighet har jag återhämtat mig och nu ser jag fram emot ett spännande 2012.
.
Höstens bilder får tala för sig själv...
.
.
Viktor skrapar och målar bruna huset (2 oktober).
.
.
Kladdig...
.
.
I början av oktober så var det dags att dränera runt huset. Jag kan erkänna att jag kände smått panik, när jag såg trädgården förvandlas till en enda stor lerhög. Försökte rädda det som räddas kunde... Såhär i efterhand känns det dock skönt att få detta projekt avbockad från "att göra listan".
.
.
.
.
Gorvgrillning vid Prästtjärn en underbar höstdag.
.
.
.
Tro det eller ej, men på eget initiativ follar och syr sambon de nya gardinerna till källaren...
.
.
Besök av Alfon Åberg. En uppgift som Viktor fick på förskolan. Alfon skulle vara med överallt och visa hur man är en bra kompis.
.
.
Så äntligen... släppte Viktor taget om stödhjulen deb 29 oktober, för att vara exakt. Sedan dess har han cyklat, cyklat och åter cyklat.
.
.
En skogspromenad som avslutades med gorvgrillning vid Kåsjön.
.
.
.
.
.
.
.
Första gången Viktor testar skridskoåkning. Han kämpade och kämpade.
.
.
.
.
Hösten 2011 kommer jag nog att minnas som regnig, blöt, grå och fuktig. Här hittade barnen en vattenpöl. Barnen var blöta inpå skinnet när vi kom hem efter denna lilla cykeltur...
.
.
.
.
Söta goa Adam 1 år.
.
.
Julafton 2011 firades hemma hos sväror och svärfar med hela familjen Jakobsson. Tack för en mysig julafton med fantastiskt god mat och trevligt sällskap!
.
Här sitter Viktor och funderar på om han skall våga sig fram till tomten.
.
.
Nyårsafton i Vara! Började med korvgrillning hemma hos vänners bekanta och avslutades med fyrverkeri, god mat och dryck. Däremellan blev det lite kul på hjul för barnen och papporna:-)
.
.
Tack underbara vänner för en supermysig nyårsafton. Ni är fantastiska! Puss
.
.
.
.
En skogspromenad på Trettondagsafton med kompisen Theo.
.
.
.
.