Grabbarna

Eftersom sambon spenderar helgen på ytterligare en utställning, denna gång i Gråbo, så har grabbarna och jag fått roa oss på egen hand. Det blev ett besök hos mormor och morfar med god mat, fika och lek på lekplatsen.
Blivande fotbollsproffs?
Besök hos tandläkaren

I veckan var det dags för besök hos tandläkaren (4 års kontroll). Inga hål, men däremot är det slut på all juicedrickande. Nu är det vatten och mjölk som gäller.
Badpojken


4 år

4 års kontroll på BVC

Längd: 108 cm
Vikt: 19 kg


♥ I love you


Playstation

Vet inte vem som tycker det är roligast med Playstation, Hampus eller sambon? Det är i alla fall tävling på blodigt allvar - vinna eller försvinna! 


Borsta tänderna

Det är inte varje dag som Viktor är såhär glad när det är dags för tandborstning... Tandborstningen är en kamp här hemma och oftast krävs hårda tag för att få lov att borsta tändera på honom. Något som jag gärna överlämnar till sambon - som har betydligt större tålamod än vad jag har.

 


En heldag vid Kåsjön

Vilket väder! Underbart med sol och värme. Idag fick Hampus testa sitt nya fiskespö som han fick i födelsdagspresent. Lycka! Vi hade en heldag med korvgrillning och fiske vid Kåsjön.
Vardagen

Oj, oj, oj vad tiden rusar iväg. Hinner inte med. Önskar att tiden kunde stå stilla ett tag.

Det har varit en hektisk period på ”nya” jobbet med resor till Stockholm som både inneburit utbildning – med fokusering 100%, sena kvällar och mycket nya intryck. Skitkul men tufft. Dessutom har vi fått pussla en hel del här hemma med hämtning och lämning av barnen på förskolan. Tele2 har öppnat egna butiker och mitt nya jobb innebär att vara en inköps- och logistiklänk mellan våra distributörer och Tele2. En hel del nytt att lära men - I love it!

Förskolan för Viktor fungerar numera över förväntan. I början var han ledsen varje morgon, nästintill hysterisk när jag lämnade honom. Nu springer han gladligen med de andra barnen och vinkar hej då med ett leende i fönstret. En skön känsla!

Vi har även haft kalas. Igår fyllde äntligen Hampus 4 år. Som han har väntat. Varje morgon, de två sista veckorna, har han frågat om han fyller år. Hampus önskemål var att fira sin födelsedag tillsammans med sina kompisar på Bushuset. Efter två timmars lek, med en kort paus för korv, bröd, glass och paketöppning, var både sambon, jag och barnen rejält trötta. Hampus somnade gott på kvällen och var nöjd med sin dag. Själv placerade jag mig i soffan med tacogratäng, ett glas rödvin och filmen ”Män som hatar kvinnor”.


En glad 4-åring ♥.

Jag måste tillsist skicka världens största kram till världens bästa farmor och mormor. Utan er hade jag inte fått ihop min vardag.
Tusen tack för all hjälp. ♥ Jag är så oerhört tacksam ♥