Midsommarafton

Midsommar firade vi i Grebbestad och man får väl säga att vi hade rejält tur med vädret. Lagom till dans kring stången slutade det regna och solen tittade fram. Det dansades för fullt till "Små grodorna", "Björnen sover", "Raketen", "Räven raskar över isen" osv. Midsommarfirandet avslutades med att alla barnen som plockat blommor till midsommarstången fick varsin glass. Viktor njöt för fullt av sin första glass.
Kvällen avslutade med sill, lax, osttårta och iskall nubbe i goda vänners sällskap.

                   
Trädgårdsarbete

Hjälper pappa med trädgårdsarbete...


Äter självBadhuset

Medans sambon spenderade helgen på utställning i High Chaparall fick barnen och jag roa oss själva. Hampus ville till Vattenpalatset i Lerum. Han ville lära sig att simma med sina nya simklackar. Och vad säger man? Såklart man skall uppmuntra detta!


Hand i hand på väg till badhuset.
My love ♥.

Hur gick det då för sambon i High Chaparall?

I sin klass: 3:a av 60-70 bilar

LASTVÄXLARBIL årsmodell 2008-2009
  
1Dalboreddens Åkeri Volvo FH 480, 2009
2R. Thurhagens Åkeri Scania R 620, 2008
3Na Schakt Scania R 500, 2009


Bästa inredning: 1:a av 260 bilar

BÄSTA INREDNING
  
1NA Schakt Scania R 500, 2008
2John Tellhaug Scania R 620, 2006 Norge
3Kattilavaras Åkeri Volvo FH 13 480, 2006


Grattis! Sambon har ägnat dagar, kvällar, nätter åt att förbereda sig inför denna utställning. Tur att det gav resultat!

Vispad grädde


Lekstan i Sisjön

Testade ett nyöppnat lekland - Lekstan i Sisjön. Jag blev glatt överraskad! Supertrevlig service och bra mat. Hit kommer barnen och jag att återvända. Tack, Linda och dina underbara barn, för sällskapet .


Vid frukostbordet


Liseberg

Hampus var överlycklig när vi en lördag för ett par veckor sedan bestämde att besöka Liseberg tillsammans med mormor och morfor. Han ville åka allt - fort skall det gå och ju mer snurr dessto bättre. Själv blev jag illamående och yr i huvudet efter att morfar lurade upp mig i Balder... Aldrig mer!

 

Mors dag

Tack mina älskade underbara barn ♥.


Pingsthelgen

Vi har haft ett par underbara dagar i Grebbestad. Längtar redan tillbaka. I veckan väntar inskolningsmöte på förskolan för Viktor, gårdsfest/avslutningsfest på Hampus förskola och utgång för mig själv på onsdag kväll. Men om vädret och värmen håller i sig åker barnen och jag tillbaka igen på torsdag. Gäller att utnyttja denna sista sommar som färäldrarledig...