Sjuka barn...

Sjuka barn är ingen lek. Väcktes vid fyra-tiden i natt av att Hampus ynkligt ropade på mig. Strax därefter kom hela gårdagens matintag upp och det blev till att skura madrass, leta efter extra täcke och byta sängkläder. Blev inte mycket mer sömn. Hampus var orolig och mådde illa. Viktor har dessutom feber och är allmänt hängig. Nu ligger båda barnen och sover och jag skall passa på att blunda en stund på soffan.


"Kryper"

Efter veckor av övning så tar sig äntligen Viktor fram på egen hand. Dock får han inte till den där vanlig stilen, utan kör en sittandes "krypstil". Ser inte så bekvämt ut, men fram tar han sig.
Längtar till sommaren!


Likheter?

Någon som ser några likheter?


Viktor - 8 månader och 14 dagar.
 

Hampus - 8 månader och 19 dagar. Hampus kunde vid tillfället krypa, dra sig upp till stående och även ta ett par steg med hjälp av gåvagnen. Viktor har dock en bit kvar... Man skall inte jämföra, men tyvärr kan jag inte låta bli.

Höst

Igår fick vi äntligen möjlighet till lite trädgårdsarbete. Krattade löv, slängde vissna blommor, monterande ner studsmattan, målade. Skön känsla.


Gungar

Viktor testar gungan för första gången. Han tyckte det var riktigt kul.


Snart, snart, snart...

På tisdag är det dags för "jungfruresan"... från Halmstad till Göteborg. Sambon är spänd av förväntan - som ett litet barn på julafton.


Zlatan?


Gud morgon!

Usch vilken tidig morgon... Hampus vaknade redan 06:04 och strax därefter Viktor. Tur att jag kröp till sängs redan strax efter 20:00 igår kväll efter en fruktansvärt huvudvärk och frossa. Vaknade hyfsat utvilad, trots allt.  


Hinner inte med...

Hinner inte med att uppdatera. Förstår inte vart dagarna tar vägen? Tiden bara rusar iväg. Idag är det redan tisdag...

I fredags fick jag möjlighet att på egen hand spendera 4 timmar på Gekås i Ullared. Förstår inte varför jag åker dit? Jag ångrar mig redan vid entrén och jag får rysningar i hela kroppen när jag ser alla "kärringar" med sina fullpackade kundvagnar. Och alla dessa stackars små, små barn som tvingas spendera timmar i detta kaos. Jag gick i alla fall också ut ur varuhuset med en knökfull kundvagn och 4300 kronor fattigare. 

I lördags var det stort barnkalas och vuxenkalas hemma hos barnens kusin, Melia som firade sin 3-års dag. Om inte jag räknade fel så var vi 22 vuxna och 12 barn som bjöds på mat, dryck och två sorters hemmagjorda tårtor. Jag är grymt imponerad av familjen Klint som har ork och tid att ställa till ett sådant här partaj. Tack snälla för god mat och en trevlig eftermiddag ♥.

I övrigt har det inte hänt så mycket. Barnen, mormor och jag åkte till Lerumsbadet igår eftermiddag. Medans Viktor och jag satt i fiket och läste en tidning i lugn och ro fick Hampus bada av sig med mormor. Och bada det gjorde han. Han tycker verkligen det är roligt med vatten. Funderar på att försöka hitta en simskola till våren. Synd bara att jag själv inte är så förtjust i badhus...

Nej, nu är det dags att stänga ner datorn och varva ner en stund framför TV:n. Sambon kom precis hem och jag skall försöka vara lite social innan jag stupar i säng. Natti natti.  

TACK!

Tusen tack moster och "morbror" Pelle för den fina dockan. Verkligen uppskattad, t o m av Felix.

Grabbarna


8 månader


Sjuk?

Undra om jag håller på att bli sjuk? Fryser och har ont i halsen. Har känt mig lite hängig hela helgen. Nu blir det till att krypa ner i sängen och hoppas på att vara pigg och kry imorgon. Natti natti.
 

Sortera...

Vill verkligen inte!

Att hålla ordning på bankpapper, räkningar, försäkringar mm är verligen inte min starka sida. Det kryper i hela kroppen när jag ser dessa jä... papper som ligger och dräller överallt i en faslig oordning. Försökte mig på att rensa, sortera och sätta in i pärmar men hålslaget krånglade så jag gav upp. Nu ligger det papper över hela golvet. Vet inte inte i vilken ände jag skall börja? Blir nog att samla ihop hela "härligheten" och stuva in i en låda istället.ÄKTA KÄRLEK!
,


Hampus har varit vid sin pappas sida hela helgen.  Nästan så att jag blir lite avundsjuk... Efter en intensiv helg, tror jag dock att sambon tycker det är skönt nu när både grabbarna sover. Kan tillägga att detta är första helgen på väldigt länge som familjen Thornblad/Jakobsson umgåtts som en vanlig familj:-).

Nytt projekt

Sambon påbörjade helgen med ytterligare ett nytt projekt. Tapeten i källaren skall bytas, govlet skall slipas och målas. Därefter blir det till att flytta ner vårt sovrummet, så grabbarna får varsitt rum på övervåningen.  
Hampus var som vanligt till stor hjälp.


Förhandstitt

Efter ett antal månader, veckor och timmar så är snart, snart, den nya (last)bilen klar. Sambon är som ett litet barn - förväntansfull.


Hos lackfirman i Halmstad.

Även idag...

fick jag god hjälp av Hampus i köket. Plockade av de sista äpplena och idag blev det ett par burkar äppelmos till.
Min prins - Kan själv!

Tack mamma för hjälpen idag

Galen!

Jag är på gränsen till att bli galen av alla Hampus frågor och funderingar. Jag undrar vad som rör sig i det lilla huvudet? En sak är säker - han vill veta ALLT! Varför då? Hur då? När då? Innan dagen är slut har jag nog svarat på ca. 200 frågor...


I love you!