Hampus 6 år

Skattkartan visade vägen till en efterlängtad födelsedagspresent.
.
Istället för barnkalas valde Hampus en resa med Stenabåten till The Reef i Fredrikshamn. Vi hade en mysig helg i Danmark.

En sensommarkväll

En underbar sensommarkväll i mitten av augusti. Tyvärr hörde dessa kvällar inte till vanligheten denna sommar. Kall och blöt kommer jag minnas sommaren 2011.
.


Vardag

Oj, vad veckorna rusar iväg. Känner mig rätt sliten efter en hektisk vecka - Danmark, Stockholm och Malmö på en vecka.
.
Fem veckors semester är ett minne blott. Hösten närmar sig med full fart och jag blir lite smått deprimerad när jag tänker på den mörka perioden som ligger framför oss. Nu gäller det att passa på att njuta av den sista tiden innan vintern är här på riktigt.
.
Semestern tillbringade vi i husvagnen i Grebbestad och avslutades hos mina föräldrar i Mollösund. Jag vet inte om det är så sunt att "fira" semester, två vuxna och två barn i en husvagn på en begränsad yta, dygnet runt? Sambon och jag klarade i alla fall av 13 dagar tillsammans. Resten av tiden fick jag och barnen lite "egen" tid:-) Nästa år har jag lovat mig själv att ha åtminstone ett eller två utflyktsmål. Då vill jag åka till Legoland!
.
Det var inga större problem att återgå till jobbet. Konstigt nog är man snabbt inne i vardagen igen och rutinerna faller så sakterligen på plats. Äntligen har jag fått en "back-up" på jobbet. Hon är bara min och så efterlängtad! Nu gäller det bara att lära henne allt jag kan och få in henne så snabbt som möjligt i uppgifterna. Vi planerar flera butiksöppningar under hösten och jag är så oerhört glad att ha fått lite avlastning.
.
Den 22 augusti började Hampus skolan (förskoleklass). Vilken omställning! Jag vet inte riktigt vad jag tycker om skolverksamheten? Jag får nog ge det hela lite tid och utvärdera om ett par månader... Just nu är jag mycket skeptisk. Skall försöka praktisera en dag i Hampus klass och se hur verksamheten fungerar. Återkommer med en utvärdering.
.
Brandövning för alla barnen på campingen.
.
Försöker grilla i hellregn.
.
Kusinerna ♥
.
Seriöst? Triangakök på stranden.
.
Vår årliga skaldjurskväll. Underbar kväll!
Bouletävling på campingen.
.
Den 23 juli var det namngivning för mitt brorsbarn - underbara Adam!
Tillsist vill jag gratulera min lillebror som nu är klar flygkapten. Jag är så oerhört stolt över dig ♥. Jag hoppas vi får tillfälle och fira ordentligt i januari!