Flyguppvisning Säve


Blivande stridspilot?


Alingsås - Nolhaga Parken

Förra helgen gjorde vi en utflykt till Alingsås och Nolhaga Parken. Min favoritpark.

 
Ny utmaning


Grattis!

Hipp hipp hurra på din dag!

I morse väcktes sambon av två sjungandes och förväntansfulla grabbar. Hampus hade efter mycket om och men lyckats få till en skattkarta. Jag tror sambon kliade sig lite i huvudet när han skulle försöka lista ut vart i huset skatten låg? 


Mer segrar...

Sambon var stolt efter årets utställning i Vallåkra. Han kom hem med den största pokalen hittills. Första priset i sin klass. Grattis!

 
Denna pokal har nu sambon placerat på en hedersplats i vardagsrummet.


Resultat

Måste erkänna att jag känner mig rätt mör i kroppen efter gårdagens Midnattslopp. Jag har ont i kroppen och lider nog av en släng av vätskebrist (haft konstant huvudvärk hela dagen). Är dock jä... stolt över mig själv som lyckads genomföra mitt livs första lopp. Jag höll mig under 1 timme, men pappa slog mig med 2 minuter och 1 sekund.

Tid: 58.42
Placering: 1579 (damklassen)
Min/km: 5,52

Grattis pappa, jag hoppas att jag är lika pigg i benen vid 61-års ålder! Stolt över din insats ♥.


Min första medalj sedan Simborgarmärket.


Efter fem år...


Efter fem år så kunde vi skörda de första plommonen på trädet som Hampus fick när han föddes. Så gott! Tack igen Martin och Jenny ♥. Hoppas kunna bjuda på plommonpaj någon gång...


Midnattsloppet

Shit vad har jag gett mig in på?!?! Sitter hemma, har ångest och börjar bli nervös. Om 6 timmar går starten till mitt livs första lopp - Midnattsloppet, 1 mil i city.

Stirrar mig blind på kartan, försöker lägga upp en taktik. Vart är det uppför och när har jag sprungit hälften av sträckan? Målet är att komma före pappa (:-) och under 1 timme! Håll tummarna!Frölunda Torg!

Äntligen lördag! Känner mig ganska trött och sliten... Efter en hård vecka skall jag nu försöka varva ner och få ett par timmar tillsammans med mina barn. I torsdags morse slogs äntligen portarna upp till Tele2´s sjätte butik, denna gången på Frölunda Torg. Anstormning och meterlånga köer! Igår vid stängning, dagen efter öppning, var det fortfarande kö för att komma in i butiken. Fredagsmys på Frölunda Torg...

Trots den intensivitet och anspänning som varit under veckan har det varit fantastiskt kul. Ett härligt gäng att jobba med, där alla drar sitt strå till stacken. Tack alla för en strålande insats! Nu är det bara att "börja om" - den 2 september öppnar vi i Nordstan.

Tack älskade pappa för hjälpen med Viktor igår ♥. Hoppas att han inte störde arbetsfriden för dina kollegor allt för mycket! (Hade lite svårt med akut barnvakt, så Viktor fick göra morfar sällskap på jobbet ett par timmar.)


En sista check...


Allt på plats.


Fredag kväll... Förstår inte vad alla människor kommer ifrån?


Badpojkarna
Slut på semestern

Då var semestern slut för denna gången. Imorgon börjar allvaret. Efter ett par härliga och avkopplande veckor tillsammans med familj och vänner tycker jag det skall bli skönt att återgå till vardagen. Mestadels av semestern har vi spenderat i husvagnen i Grebbestad. Vet inte om det är en självklarhet eller en utmaning att fyra personer skall dela på 20-25 m2 dygnet runt i ett antal veckor? Jag klarade det i alla fall och överlevde!


En glader och en trötter.


Cykeltur. Denna sommaren har Hampus lyckas slita ut hjulen på sin sparkcykel. Det är mycket hårda inbromsningar och sladdar i gruset som gäller.


En båttur - En av de få dagar som Västkusten bjöd på sol och värme. Ett enda dopp lyckades jag genomföra denna sommaren. Kallt vatten och mängder av brännmaneter gjorde det inte direkt inbjudande att "svalka" sig i det blå.
Efterlängtat besök ♥. Tack Therese och Filippa för allt!


"After Beach" på Tanumstrand. Lägg märke till vad som finns i glasen... 
Hampus tjänade sina första egna pengar genom att klippa gräsmattan för grannen. 10 kr lyckades han klippa ihop! Här hjälper han farfar.


MOLLÖSUND

Medan sambon åkte hem för att fortsätta jobbet med att måla huset åkte barnen och jag ett par dagar till underbara Mollösund.

Utsiktberget. 


Ute i grådiset någonstans borde man skymta Kärringön.


Krabbfiske med morfar.
En kvällstur med båten.


Badbus med mormor.
Potträning. Viktor har gjort stora framsteg denna sommaren.
Minidraggen var nog sommarens bästa "leksak".


Minigolf.
När nöden kräver...