Lite nya höstblommor

Idag på förmiddagen tog Hampus och jag oss en tur till trädgårdsmästaren för att inhandla lite nya höstväxter. Har retat mig så länge på de övervattnade, gula och tråkiga sommarblommorna som vissnat i krukorna på yttertrappan. Skön känsla när det blir lite nytt som lyser upp i höstmörkret.

image424


Under eftermiddagen fick jag hem en sliten, trött och osocial sambo. Det blev inget pris i lastbilstävlingen för honom denna gången, men kul hade de haft trots det dåliga vädret.

Tro det eller ej, men jag fick med honom till IKEA en snabbis innan stängningdags. Fick äntligen köpt den TV-bänk som jag har spanat in ett tag. Men när jag får den ihopmonterad få vi se. Just nu sitter sambon och sover i soffan... 

Lördagkväll

Lördagkväll, ensam, tända ljus, popcorn och Ondskan på TV. Njuter.

image422
Nyinköpta ljuslyktor från Iems.

Lördag

Vaknade imorse av att regnet öste ner. En riktigt höstdag. När jag frågade Hampus vad han ville göra idag så sa han först "Maja" och sedan bada. "Maja" betyder att han vill träffa sin kusin Melia och leka. Eftersom vi planerade att träffa henne senare under eftermiddagen för att se på fotboll (Björndammen) så bestämde vi att först åka och bada.

Åby Simhall med Äventyrsbad... Varför utsätter jag mig för detta? Ni som känner mig vet att jag avskyr badhus. Och eftersom sambon är borta under helgen så var det bara att packa badväskan och sätta sig i bilen. Vad gör man inte för sin lille älskling? Han ÄLSKAR att bada. Fick t o m upp honom i den stora vattenrutschbanan.

image420
Nöjd!

Efter badet fick vi i oss lite lunch och därefter sov Lilleman i över två timmar i bilen och det blev ingen fotboll för vår del. Istället åkte vi hem så Lilleman fick sova färdigt och därefter började vi röja ut ett par skåp och garderober.


Gråbo

image423

Årets viktigaste helg (ja, för min sambo). Han har ägnat dagar, kvällar och timmar åt att tvätta och polera lastbilen inför Gråbo Trophy. Åker fredag och kommer hem som ett mindre ras (knappt kontaktbar) på söndagen...

Någon som är intresserad?
http://www.grabotrophy.com

Smyckeparty

Har idag, tillsammans med mina två arbetskollegor, varit på smyckeparty. Trevligt och givetvis blev det två halsband.

image419 

Just nu njuter jag av ensamheten. Hampus har varit med sin mormor hela dagen och skall sova över där inatt och sambon "jobbar" sent. Skall strax placera mig framför TV:n i soffan och själv välja TV-program. Njuter... 


Svar!

Efter fyra långa veckor fick jag äntligen svar på fostervattenprovet. Inga konstigheter, normal kromosomuppsättning. Skönt!

image418

Nu har barnmorskan på mödravården ett fullständigt protokoll, det inkluderar även könet. Jag är så nyfiken, men sambon vill ha detta som en "överraskning" till februari... Undra om han går att övertala?

Grattis!

G R A T T I S  Jenny, Martin och Emmi till pojken ♥

image416


Ny cykel

Hjälper pappa och  meckar med "nya" cykeln.

image413
image414
Hampus vägrar släppa sin "nya" cykel, så imorgon får det bli att inhandla stödhjul.

TACK THERESE!


Grattis Isac!

Idag är det din dag! Grattis på födelsedagen!

image411


Grattis Estelle och Alwin

Idag får jag passa på att gratulera Estelle och Alwin på sin 1- respektive 2-års dag! Hoppas att ni haft en bra födelsdag med massor av paket!

Hipp hipp hurra!!!

image408

image410

Digitalbox

Idag fick vi äntligen införskaffat oss en digitalbox till vår TV. Jag är imponerad av de enkla instruktionerna som leverantören för en gångs skull lyckats med. En enkel manual och på 3 minuter hade vi 49 nya kanaler. En ny värld kommer att öppna sig för oss som bara haft 1:an, 2:an och 4:an tidigare.

image407  
Fick t o m med en extra box på köpet till t ex husvagnen.


Skön känsla!

Efter 18 fulla veckor släppte äntligen mitt illamående! Mitt ständiga illamående har satt sig på humöret så jag får passa på att be om ursäkt om jag verkat lite deppig och nere bland mina närmsta, gäller kanske framförallt min sambo och mina arbetskollegor... Nu vet jag verkligen hur det är att vara GRAVID och ILLAMÅENDE!

image406

Grattis godning!

STORT GRATTIS THEO PÅ 2-ÅRS DAGEN!!! Hoppas du får en superbra födelsdag!

image404
Ett år sedan (12 september -06). Theo tillsammans med sin moster.

GRATTIS MIN UNDERBARA!

GRATTIS ÄLSKADE SON!!

image403

Idag har vi firat Hampus på hans 2-års dag. Jag är inte säker på att han förstår vad en födelsdag innebär. Men han var på ett strålande humör och öppnade gladligen paket.

Bilder från dagen.
image397

image398

image399

1 års dagen
123059-394

image400

image401

Nyfödd.
123059-395
Det händer en hel del på två år...


Maria och Mathias Klint

image382

image385

image386


♥ STORT GRATTIS OCH LYCKA TILL ♥

Ett lyckligt äktenskap kräver att man förälskar sig många gånger och varje gång i samma person. 
~ Mignon McLaughlin ~

I samband med vigseln mellan Maja och Mathias döptes även deras dotter Mollie, Hampus kusin.

image387


Imponerad!

image378

Är så imponerad! Pottan fungerar fortfarande... byxlös vill säga. Provade att sätta på byxor utan blöja men det var för avancerat. Kanske kommer även det snart..?


Tack mamma!

image376

Imorgon bitti 06:15 kommer min älskade mamma hit och passar Hampus en stund på morgonen och ser till att han kommer till dagis. Själv skall jag ägna morgondagen på Hulta Golfklubb. En kundaktivitet med samling 07:00 i Bollebygd. Hoppas på värme och strålande solsken!
image374
Tack mamma för hjälpen!

Jultidningar?

image371


Blev väldigt förvånad idag när det ringde på dörren och en söt pojke står utanför och frågar om jag vill köpa jultidningar. Jultidningar, tänkte jag. Vad är det datum? Augustimånad är precis slut och det är dags för jultidningar? Nej tack, svarade jag.

Tänker inte köpa jultidningar i början av september!

Ja!!!

image370


Det lyckades! Skönt att denna dagen är över. Har haft ett stort projekt på jobbet som avslutades idag. Jag har lagt ner åtskilliga timmar att förbereda och koordinera och inatt hade jag svårt att sova. Låg länge och väl och funderade på om det var någonting vi missat. Idag är det klart och vi lyckades. Känns så otroligt skönt. Lättnad!