Ny aktivitet

Gymnastik varje måndag mellan 16:30-17:15 står på schemat. Hampus uppskattade verkligen denna aktivitet och vem vet... han kanske, precis som sin far, satsar på distriksmästerskap i Antilopen :-).
Kunde inget annat än att le när jag såg dessa fem-åringar hänga i ringar, gå på bommen, hoppa bock etc. Det var även nostalgi att se att en gymnastikhall var precis sig lik som när jag själv gick i småskolan för 25 år sedan. 


5 år!


Grattis min älskade på 5 års dagen

Söndag - Barnkalas

Nu kan jag inget annat än att medge att jag är rejält trött efter en intensiv dag med kalas från morgon till kväll. Huset och trädgården omvandlades till en enda stor lekplats. Hampus somnade gott efter en lyckad födelsedag (som firades en dag för tidigt) och nu skall även jag krypa till sängs och få ett par timmar skönhetssömn innan en ny intensiv arbetsvecka startar.


Dagen började med frukost på sängen, poängpromenad och skattjakt... 
Testar presenten från morfar.


Även morfar fick testa...


Tävling.

Nya byggprojekt

Efter inspiration hos svågern och svägerskan fick jag sambon att plocka fram blåbyxorna, slägga och såg och börja riva lilltoan till förmån för att ge Viktor ett större rum. Innan jag hann blinka så var kaklet, klinkern och väggarna borta. Nu är det bara resten kvar...


Hampus hjälper till med släggan iklädd pyjamas och simglasögon :-).
Besök hos Neurolgen

I måndags var det dags för uppföljning hos neurologen för Viktor. I ca 1 timme fick han genomgå en beteendeundersökning i form av frågor, bilder, pussel, klossar, färger och akrobater. Han lyckades bra och sköterskan meddelade att allt var normalt och han utvecklas precis som vilken 2,5-åring som helst. Inte för att jag var direkt orolig, men det är alltid skönt att höra något "proffs" utifrån uttala sig!   


Sjömagasinet - Here I come!Vilket ställe! Vilken service! Vilken atmosfär! Vilken mat!

Nordstan

Den 2 september öppnade vi vår sjunde butik. Denna gången var det Nordstans tur. På invigningsdagen ringlade köerna långa och det var högt tryck från öppning till stängning. Butikspersonalen gjorde en strålande insats och jag tror vi alla somnade gott den kvällen efter en oerhört intenvis dag?