Torsdagsmys


Efter en tur till lekplatsen blev det en film i lugnans ro, i väntan på att maten skulle bli klar.Pusskalas vid middagsbordet.


Syskonkärlek?


Utanför köksfönstretHar under ett par dagar haft besök av fyra små söta råddjur...

Snögubben
Trucker - King of The Road?

Diskussion vid frukostbordet... Hampus frågar: "Mamma, vad tycker du att jag skall bli när jag blir stor"?  Jag svarar: "Plastikkirurg". Hampus svarar: "Nej, mamma jag skall inte bli läkare när jag blir stor. Jag skall bli Trucker - King of The Road. Jag skall ha en röd lastbil med en drake som sprutar eld. Jag skall ha fler lampor än pappa och lampor i däcken. Inredningen skall vara rött, svart och brunt".

Vet inte om jag skall skratta eller gråta?  


Ny leksak
Nya Flexi-Trax banan har verkligen varit en succé. Hampus har spenderat  timmar med sin nya bilbana. Båda sambon och jag har konstaterat att utvecklingen av leksaker går framåt i en rasande fart. Stor skillnad på de leksaker vi hade för 30 år sedan...


Öroninflammation

Efter ett antal besök på Barnmedicin så konstaterade läkaren tillslut att Viktors långdragna förkylning lett till öroninflammation och en 7dagars penicillinkur (Animox) har precis avslutats. Han mår mycket bättre och förkylningen, sedan början av januari, har äntligen gett med sig.
Morgonlektyr...


Grattis lillebror!


MISS YOU!


Svåger

Till världens bästa svåger!


Tack för din hjälp ♥ !
 

Äntligen

Efter timmar, dagar, veckor och månader, så står nu vår "6:e familjemedlem" på parkeringen.


Sambon har lagt ner åtskilliga timmar på ritningar och skisser...

RESULTATET:


(Inte lätt att fota utan blixt mitt i natten:-)

7 februari - Viktor 1 år

Grattis min älskade son! Vad vore livet utan dig?


Badpojkarna


En dag på Bushuset

med kompisen Theo, hans mamma Sandra och lillasyster Ella.
Hampus övar sig på studsmattan.


Sandra och Theo i bollhavet.


Viktor övar sin balans.


Hinner inte med!

Jag hinner inte med... Vart tar dagarna och veckorna vägen? Skall försöka bli bättre på att uppdatera, men just nu vägrar datorn vara med mig. Datorn stänger av sig själv vart 5:e minut och då är det bara till att börja om med bilder, bloggen, uppdateringar osv. Suck! Håller tummarna att den fungerar som den skall imorgon. Kanske dags att bränna ner och spara bilder mm ifall den håller på att ge sig?!