Olycka

Igår kväll, strax innan vi gick och la oss, fick vi besked från polisen. Pojkens ben gick inte att rädda. Stackars barn. Vilken framtid. Vi är så oerhört ledsna för pojkens och hans föräldrars skull.

Utdrag från Västnytts hemsida:

"Pojke kolliderade med lastbil

En 14-årig pojke på cykel kolliderade med en lastbil i Torslanda utanför Göteborg på fredagseftermiddagen. Pojken fördes med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset, som uppgav att hans tillstånd var allvarligt men stabilt. En 14-årig pojke på cykel kolliderade med en lastbil i Torslanda utanför Göteborg på fredagseftermiddagen. Pojken fördes med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset, som uppgav att hans tillstånd var allvarligt men stabilt."

Av någon anledning cyklade pojken rätt ut i gatan, i en fyrvägskorsning (ej cykelväg), där sambon hade grönt ljus. Pojken cyklade rätt in i sidan på lastbilen efter det att han tvärnitat med handbromsen (fram). I och med den tvära inbromsningen slog pojken runt med cykeln innan han träffade bilen. Tillåten hastighet på sträckan är 50 km/h och enligt sambons färdskrivareblad höll han en hastighet av 55 km/h. Hade inte sambon träffat pojken hade bilen i motsatt körriktning kolliderat med honom. Tack gode gud att han hade cykelhjälm!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej !!

Ville bara skicka en liten hälsning och säga att jag tänker på Er !!!Kram

2008-08-10 @ 20:37:07
Postat av: Camilla

Idag när jag och Linus åkte där olyckan hände låg vi med fyrhjulingen efter en lastbil (en tor sådan) och jag kunde inte låta bli att hänga på för att se hastigheten .. när vi var uppe i 65 bromsade jag ner, som det skrivits innan så är det en farlig väg! Att Richard höll 55 är så himla bra, det är annars lätt att man bara hänger med i trafiken. Undra hur många olyckor som måste hända innan det blir rondeller eller fler "gupp" som dom annars är så bra på här i Torslanda...Postat av: Felippa

Hej.. Fyyy va otäckt.. stackars pojke.. och stackars Richard.. du får hälsa honom så gott, hoppas ni mår bra allihopa.. får väl kika förbi någon dag när ja e nere i Göteborg.. kram kram

2008-08-15 @ 19:38:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback