Slut på semestern

Då var semestern slut för denna gången. Imorgon börjar allvaret. Efter ett par härliga och avkopplande veckor tillsammans med familj och vänner tycker jag det skall bli skönt att återgå till vardagen. Mestadels av semestern har vi spenderat i husvagnen i Grebbestad. Vet inte om det är en självklarhet eller en utmaning att fyra personer skall dela på 20-25 m2 dygnet runt i ett antal veckor? Jag klarade det i alla fall och överlevde!


En glader och en trötter.


Cykeltur. Denna sommaren har Hampus lyckas slita ut hjulen på sin sparkcykel. Det är mycket hårda inbromsningar och sladdar i gruset som gäller.


En båttur - En av de få dagar som Västkusten bjöd på sol och värme. Ett enda dopp lyckades jag genomföra denna sommaren. Kallt vatten och mängder av brännmaneter gjorde det inte direkt inbjudande att "svalka" sig i det blå.
Efterlängtat besök ♥. Tack Therese och Filippa för allt!


"After Beach" på Tanumstrand. Lägg märke till vad som finns i glasen... 
Hampus tjänade sina första egna pengar genom att klippa gräsmattan för grannen. 10 kr lyckades han klippa ihop! Här hjälper han farfar.


MOLLÖSUND

Medan sambon åkte hem för att fortsätta jobbet med att måla huset åkte barnen och jag ett par dagar till underbara Mollösund.

Utsiktberget. 


Ute i grådiset någonstans borde man skymta Kärringön.


Krabbfiske med morfar.
En kvällstur med båten.


Badbus med mormor.
Potträning. Viktor har gjort stora framsteg denna sommaren.
Minidraggen var nog sommarens bästa "leksak".


Minigolf.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback