Östra Sjukhuset x 2

Känns som jag börjar bli "stamis" på Barnkliniken på Östra Sjukhuset. Idag fick vi åka till akuten med Hampus efter att han ramlat ner från vinden (15 trappsteg). Han slog sig rejält och hade två golfbollsliknande bulor i huvudet. Läkarna kollade på honom, klämde och kände och efter 2 timmars observation så fick vi åka hem igen. Ingen hjärnskakning. Skönt! Tack underbara mamma och pappa för all hjälp!


Hemska trappa!

Igår var det Viktors tur. Då var det planerat besök hos Barnröntgen på Östra Sjukhuset. Läkarna gjorde ett ultraljud av hans lever. För ett par månader sedan upptäcktes en cysta på Viktors lever som läkarna vill dubbelkontrollera. Redan då trodde man att cystan berodde på hans navelkateter som han hade vid födseln. Och antagligen var det så, för läkarna igår hittade ingenting onormalt och ingen mer utredning behövs göras. Lättnad!



Nu lämnar jag kaoset här hemma och lämnar över till sambon. Tar med mig lakan, täcke, kudde, tandborste och en dunk rödvin och åker hem till en jobbarkompis för att spendera natten i Lerum.

Kommentarer
Postat av: Anna

Det gör du rätt i. Fy vad ni råkar ute för tråkigheter!

Kram

2008-11-21 @ 20:14:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback