Tycker synd...

... om mig själv!

Det räcker inte med laktosfria mjölkprodukter utan jag skall undvika all livsmedel som innehåller mjölkprotein. Innebär bl a ingen/inget mjölk, fil, yogurt, ost, grädde, creme fraiche, keso, smör, magarin som innehåller mjölk.

Nu blir det havremjölk i kaffet och sojayogurt till frukost! Mums...

Kommentarer
Postat av: Ulla

Tycker också synd om dig men du får försöka tänka som så, att detta är övergående, efter amningstiden får du frossa på ost och yoghurt igen.Men jag förstår verkligen att detta är besvärligt.
Hälsningar till er alla fyra från Ulla

2008-03-13 @ 23:01:13
Postat av: Caroline

Usch vad tråkigt!! Det blir ju värsta bantningskuren.... Vi får hoppas att Viktors mage mår lite bättre, för frågan är vad som är värst - missa en tallrik fil eller höra honom ha ont hela dagarna?? Jag ser så mycket fram emot att träffa er och nu är det inte långt kvar!! Jag tar bilen och hoppas du har tid med mig hela fredagen, Therese jobbar... Nu får ni ha en riktigt mysig helg! Kramar från oss alla tre!

2008-03-14 @ 11:50:55
Postat av: Faster Susanne

Tycker riktigt synd om dig nu men vad gör man inte för sina barn !!! Hoppas att allt ordnar sig och att det är vanlig kolik. hälsa familjen
kram susanne

2008-03-15 @ 21:40:56
Postat av: Anna

Receptet till färsfyllda auberginer finns nu på min sida! Du kan nog bara byta ut smöret o mozarellan mot nåt annat så har du en god rätt du får äta! Hoppas ni haft en trevlig lunch! Kram Anna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback